Opendeurdag kleuterschool

Zaterdag 30 maart 2019 zetten wij onze deuren open van 10 tot 12 uur!


Inschrijvingen

Tijdens de vakantie is inschrijven mogelijk op volgende dagen:maandag 26 augustus t.e.m. vrijdag 30 augustus van 14.00 tot 18.00 uur of na afspraak 016/394161


Schoolfeest 18 mei 2019

Op zaterdag 18 mei hebben wij ons jaarlijks schoolfeest van 14 tot 18 uur met optredens, hapjes, drank, muziek, … Iedereen van harte welkom.


Brandjes blussen!

Juf An en juf Tania hebben een cursus brandpreventie gevolgd en praktische proef afgelegd. Onze brandweervrouwen in actie!


Heksen en tovenaars bij de kleuters

Net voor de herfstvakantie was het heksen- en tovenaarsdag bij onze kleuters.


“Hoog” bezoek op school! Thema boerderij.

Thema boerderij! Daarbij horen ook de dieren van de boerderij en welk dier kan niet missen op de boerderij? Inderdaad… het boerenpaard! Om kwart na elf kwam er ineens een groot boerenpaard binnengewandeld op de grote speelplaats. We bekeken het paard, we aaiden het paard en sommigen hebben er zelfs opgezeten! Als beloning kreeg het paard wat droog brood en een grote emmer met

Learn more


Waterpret in De Letterberg

Maandag was het heet, heet en nog eens heet op school! Daarom zorgden we voor voldoende afkoeling: waterballonnen waterbaan eendjes vissen gooien met natte sponsen verven met water bellenblazen … Plezier en afkoeling in één! Wat wil je nog meer?


Laat het gras maar groeien!!!

Groen, groen en nog eens groen! Onze speelplaats kleurt ineens helemaal groen. En dat niet alleen! Onze verouderde glijbaan heeft plaats gemaakt voor… een splinternieuwe klim en klauter truck. Hier gaan wij veel plezier beleven! Weer een deel van ons project dat verwezenlijkt is. Met dank aan: de ouderraad, onze super papa’s en de werkmannen van de gemeente. De afwerking met aangepaste planten volgt.


Op weg naar Pasen!

Daar is de lente! Bezoek van de kip Tok en haar kuikentjes. De paashaas kwam langs. Veel raapplezier!


Welkom in onze kleuterschool!

We willen jullie mee laten genieten van de vernieuwing van onze kleuterspeelplaats!