test foto-album

selfie met Tia.jpg

One Mile A Day: sporten met Tia Hellebaut

Al heel het jaar rennen we wekelijks een mijl. Geïnspireerd door wereldkampioen atletiek Tia Hellebaut, die nu met One Mile A Day leerlingen aan het lopen wil brengen. Het werd een fantastisch hardloop feest!
DSCN8543.JPG

schoolfeest 2017

The Letterberg's got talent. We hebben circusacrobaten en woordkunstenaars, we hebben muzikanten, dansers en danseressen; we hebben acteurs, atleten en clowns. Dat van die clowns, wist u misschien al. Denk u eens in als je die allemaal op het podium hun ding laat doen; wat een show om van te smullen was dat op ons schoolfeest van 6 mei!
DSCN6077.JPG

kleuterspeelplaats vernieuwing 11 maart 2017

Ouders, kinderen en kleuterjuffen sloegen de handen ineen om de kleuterspeelplaats, die al erg mooi was, nog veel mooier, spannender en rijker te maken.
DSCN5347.JPG

Letterfeest 2017

We vierden samen met ouders en grootouders dat de eersteklassers alle letters van het alfabet kennen en dus zelfstandig kunnen lezen!
Kerstfeest-8

Kerstfeest 2016

De Letterberg sloot 2016 al zingend af. Alle leerlingen vergastten hun familie op Christmas Carols, begeleid door de Letterberg Band.
DSCN3080.JPG

A Mile A Day

We rennen elke week samen een mijl. Elke afgelegde mijl samengeteld tot juni is even ver als van hier naar in New York!
DSCN2410.JPG

De Olympische Spelen 2016

Rio ruimt op, Oud-Heverlee zet zich schrap.
Afbeelding4.jpg

Schooljaar 2016 -2017 van start

September, wat een fijne maand! Nazomeren, je vrienden terugzien, nieuwe kinderen verwelkomen, genieten van je groene speelplaats. Om nog maar te zwijgen van de lieve juffen en meesters. De start van onze school was een feest.
DSCN9854.JPG

Circus 2016

Elke paar jaar worden wij circusacrobaten! In een heuse circustent treden we op voor honderden kijklustigen. Veel voorbereiding, hard werken, maar we halen de kunstenaar in ons boven.
P1000086.jpg

Lente in De Letterberg

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar nu fleuren onze lentebloemen ons grasveld op. Hopelijk komen er binnenkort ook groene blaadjes aan de nieuwe wilgentunnel waaraan de hele lagere school heeft meegewerkt. Dat wordt een leuke verstopplaats in de zomer!
DSC_0155.JPG

Carnaval 2016

Een keer per jaar worden we plotseling allemaal prettig gestoord (eigenlijk gebeurt dat wel vaker).
3242452.jpeg

Inhuldiging van speelplaats

Een mooie opening van de nieuwe speelplaats! Schepen Clerckx kwam de opening doen, legde uit hoe het gemeentebestuur zover is gekomen en luisterde ons schoollied aan. Dank je wel lieve juffen, ouders en ouderraad voor de organisatie!
IMG_20160128_140706.jpg

Bakken maken voor de moestuin

Nu de “winter” bijna voorbij lijkt, wordt het tijd om weer aan de moestuin te denken. Deze gaan we aanleggen in houten bakken, door de handige handen van het tweede en vijfde leerjaar in elkaar gestoken, geschuurd en met lijnolie behandeld.
2824770.jpeg

Ons parcours is af!

Laat het klouteren en klimmen beginnen!
2702594.jpeg

Struiken planten

De speelplaats vergroenen? Dat doen we zelf!